aftenkampen

Se mitt perfekte liv

In Løse tråder on 20/12/2010 at 14:52

Kjære alle sammen.

Ja, så er julen her igjen og man fylles  atter med __________ .

Utenfor vinduet vårt her i ____________ har småfuglene nok med å holde varmen. En får virkelig være glad en slipper å være __________ , men har et ______ å gå til.

Hos oss står alt bare bra til; _________ har travle dager i barnehagen og er veldig ________ i utviklingen, sier de ansatte.

Dagene går stort sett med til å ______________ i tillegg til _____________, og ______ ____________ veldig moden for alderen. ____________ er  __________, og ikke kromosomfeil likevel.

Selv har vi vært mest opptatt med _______________ denne høsten. Trening blir det dessverre ikke tid til, men ______________ håper på å få tatt trippel-Birken også i år, og kanskje også på bedre tid enn ____________. Flere hobbyer er det vanskelig å _________, men vi har fått veldig _______ tilbakemeldinger på kreftvaksinen som __________ puslet med på kveldstid i fjor, og som endelig er ute på markedet.

Drømmen om et lite krypinn i  __________ har endelig blitt realisert, og _______________ både tegnet og bygget selv, sammen med lokale, sardinske håndverkere.  Julekvelden tilbringer vi derfor i  _______________, med ___________ fra økologisk steinovn som barna har ____________ . Det er litt artig for dem, etter at vår ___________ måtte gå, da vi knep henne i å   ____________ tidligere i år. Synd for alle, men vi slapp ihvertfall å avlive ______.

Ønsker dere alle en __________og et godt __________!

  1. Takk! Dette gav inspirasjon til at årets julebrev kunne bli en adjektivfortelling. Takket være den ideen, fikk vi også skrevet det ferdig i kveld.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: