aftenkampen

Stappmett og sur

In Også sendt som kåseri on 12/04/2013 at 11:53
Illustrasjon: Arbeiderpartiets vanstyre (Facebook-gruppe)

Illustrasjon: Arbeiderpartiets vanstyre (Facebook-gruppe)

Det er noe med utlendinger, altså. Utlendinger skjønner liksom ikke hvor vanskelig det faktisk er å bo i dette landet.

Livet i Norge!? Aner de virkelig hva de snakker om, disse utlendingene? En ting er at Norge har blitt kåret til verdens beste land å bo i av FN hvert eneste år fra 2001 og fram til nå [med unntak av to år da vi endte på en ynkelig andreplass bak Island].

Og joda, også jeg fått med meg at noen halvstuderte noksagter som kaller seg Economist Intelligence Unit har kåret Norge til verdens mest demokratiske land i både 2010, 2011 og 2012 – senest med en toppscore på 9,93 av 10 mulige.

Men det var da fælt til mas,da. Har ikke utlendingene fått med seg den egentlige tilstanden i kongeriket, der de kommunale barnehagene skjemmes av både ujevn sand i sandkassene og knirking fra huskestativet, slik VG nylig kunne avsløre?

Hvis FN virkelig mener at Norge er verdens beste land å bo i, har de da i det hele tatt hørt om monsterflåtten – som det kryr av her i landet, og som sitter parate i hvert et tre og hver en busk, klare til å kaste seg over våre barn og våre minstepensjonister og gnafse seg gjennom det øverste hudlaget deres og sette sine borreliabefengte dødstenner rett i kjøttet? Papirløs flått er det sannsynligvis også. Hvem har bedt flåtten komme hit? Hvor lenge skal den få holde på å angripe folk, mens den rødgrønne drittregjeringa vår sitter og toer sine kjønnsnøytrale, velpleide sivilarbeiderhender?

Hvis disse noldusene i FN virkelig mener at Norge er et foregangsland, har de da aldri hørt om familien som sto fram på forsiden av Rogalands Avis og gråt fordi Taxfree-butikken hadde stengt da flyet deres landet på Sola flyplass og at de dermed ikke fikk kjøpt full kvote?

De kan umulig ha hørt om den 17-årige jenta i Tromsø som fikk adventstiden ødelagt etter å ha kjøpt en sminkekalender som inneholdt billigere produkter enn hun hadde forventet, og som stod fram i VG og sa at julen for hennes del var ødelagt. I verdens rikeste land!

Hvis FN mener alvor med disse tullemålingene sine, kan de aldri ha oppfattet redselsskrikene fra opposisjonen eller noen av de andre sannhetsvitnene som de siste åtte årene har stått langs sidelinja og desperat prøvd å advare mot all denne velstående og demokratisk velfungerende galskapen.

For et par dager siden ble generalsekretæren i Organisasjonen for økonomisk samarbeid og utvikling, OECD, intervjuet av Dagens Næringsliv om situasjonen for de 26 millioner arbeidsløse i Europa. Hva var det han fikk seg til å si igjen? At Norge åpenbart hadde gjort noe riktig, siden vi hadde klart å styre unna krisa. At vår oppskrift med å ha kvinner i jobb og unngå å kutte altfor mye i skattene, tydeligvis var en mirakelkur.

Hallo? Hvem er det generalsekretæren i OECD tror han er? Hva er det han egentlig vet om livet her oppe? Ingenting. Utlendingene skjønner ingenting, ikke en dritt.

Derfor driver de også og kårer oss til verdens beste blablabla i ett bankende kjør. Derfor står det også tusenvis av europeiske tiggere og arbeidssøkende ved grensen og vil inn.

For de aner ikke hva de går til. De aner ikke hvilket u-land dette er, der en kvinne på sydentur kan bli risikere å miste tax free-kvota til mannen sin, bare fordi han tilfeldigvis døde på turen og så attpåtil få klagebrevet sitt avslått.

Utlendingene aner ikke hvor vondt det kan være å gå rundt stappmett hele døgnet, bare for å avslutte dagen med å legge seg i en feiloppredd send, takket være den udugelige polske vaskehjelpen har prestert å sette dynetrekket på på vranga.

Faktisk bør vi stenge grensene, slik enkelte i Senterpartiet nå tar til orde for. Det er ikke riktig å utsette andre mennesker for den behandlingen vi må finne oss i her oppe.

Det er bare ikke riktig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: